Välkommen till merabadminton.com - informationstjänsten för badmintonintresserade

Merabadminton.com är ett unikt komplement till de svenska badmintonhemsidor som finns idag.

Du som tävlingsspelar kan få fram matchstatistik från SBF-tävlingar. Du kan t.ex. inför en tävling analysera din motståndare/partner för att följa upp hans formkurva och se vilka motståndare han/hon mött i tidigare tävlingar och hur resultaten varit. Du har också tillgång till Sveriges största samling av tävlingsresultat från SBF-tävlingar.

Merabadmintons mål är att bredda intresset för sporten. Vi vill inte bara nå er som tävlar. 500 000 svenskar spelar badminton i någon form: i korpen, på stranden, i trädgården, etc. Det unika med badminton är att alla kan spela det, gammal som ung. Till skillnad från tennis går det mycket fort att lära sig att spela badminton. Och det är skojigt, men jobbigt och tekniskt krävande. Badminton är uppmätt till världens snabbaste bollsport.

Fortlöpande utveckling pågår därför med nya tjänster till hemsidan för att t.ex. kunna ge er nyheter, champlistor med fina priser, lottningar, resultat. Seriesystem kommer att kunna skapas av er som önskar direkt på nätet. Visa upp era resultat för hela Sverige!